Cégbemutatás

Az I-PRO Hungary Kft-t 1997-ben magyar magánszemélyek alapították, a cég jelenleg is családi tulajdonban van. Telephelyünk Esztergom-Kertvárosban található, mindössze 35 km-re Budapesttől.

Fő tevékenységünk az elektrotechnikai alkatrészek kézi-, félautomata- és automata összeszerelése, valamint csomagolása. Emellett színvonalas raktározási szolgáltatás nyújtásával is megbízóink rendelkezésére állunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk e tevékenységek megszervezésében és magas minőségi kritériumoknak megfelelő megvalósításában. A partnerek elvárásaiknak megfelelően egyedi folyamatokat, dedikált logisztikát és fizikai szeparációt valósítunk meg.

Emellett megbízóinknak végzünk bérmérést 3D mérőgépünkkel.

A képzett személyzet mellett 2013-ban épült új üzemcsarnokunk és irodaépületünk, valamint további jelentős infrastruktúra -minden szükséges szállító- és anyagmozgató eszköz, mérő- és vizsgálóberendezés, fejlett informatikai hálózat- áll rendelkezésünkre céljaink megvalósításához. Úgy véljük a feltételek mind egy korrekt és rugalmas együttműködés lehetőségét adják.

Cégünk fennállása óta a minőség mellett a vevői elégedettséget tartja a legfontosabb elérendő célnak.

A megbízók által támasztott szigorú minőségügyi kritériumokat teljesítve az I-Pro Hungary Kft-t minősített, stratégiai beszállító partnerként tartják számon. Tapasztalataink és a belső minőségirányítási és teljesítményértékelési rendszerek garantálják, hogy a megfelelően képzett szakembergárda folyamatosan magas színvonalú teljesítményt nyújtson.